NRK Meny

Haukelivegen AS protesterer

E134 Haukelivegen AS mener myndighetene planlegger for kø og kaos over fjellet i dårlig vær. I et innspill til Nasjonal transportplan kritiserer interesseorganisasjonen at Haukelifjell ikke blir planlagt med sikte på å tilby full vintersikkerhet. Prognosene viser at trafikken skal øke kraftig på E134, samtidig som reglene for kolonnekjøring er stramma inn. De oppfordrer på det sterkeste samferdselsdepartementet til å gjøre en ny vurdering i saken.

Haukelifjell og Seljestadfjellet kolonnekjøring
Foto: Ragnvald Christenson
 • Fiska i elv med fiskeforbod

  Det er sett folk som fiska i Herregårdselva på Nystrand i Porsgrunn. Der er det totalforbod mot fisking. Miljørådgjevar i Porsgrunn har denne og andre små elver under oppsikt nå i gytetida for laks og sjøaure. Fiskarane vart kontrollerte av politiet.

 • Klissvåt helg i vente

  Det ligger an til en klissvåt helg på Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det vil komme to lavtrykk over Telemark, som vil gi mellom 70 og 150 millimeter regn de våteste stedene.

  Laster Twitter-innhold
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk