NRK Meny

Har brukt for mye penger

Fagopplæringa ved videregående skoler i Telemark har brukt ti millioner kroner mer enn bevilget i fjor. Politikerne vil få en sak der de må ta stilling til innstramninger eller omprioriteringer. – Hvis ikke fagopplæringa blir pålagt å redusere, vil dette gå ut over andre områder i fylkeskommunen, sa økonomisjef i fylkeskommunen Ailin Aastvedt til kontrollutvalget i formiddag.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.