NRK Meny

Håper på løsning i hyttekonflikt

Ordføreren i Vinje håper at konflikten med hytteeiere i Vågslid kan bli løst utenom rettsapparatet i nær framtid. Tidligere denne uka ble det kjent at partene i hyttekonflikten på Rauland har kommet til enighet. Men de to sakene er forskjellige. – I Vågslid handler det om reguleringsplanen til kommunen, som både hytteeiere og grunneiere er kritiske til, sier ordfører Jon Rikard Kleven.

Hyttefelt i Vågslid
Foto: Privat
 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.