NRK Meny

Håper på løsning i hyttekonflikt

Ordføreren i Vinje håper at konflikten med hytteeiere i Vågslid kan bli løst utenom rettsapparatet i nær framtid. Tidligere denne uka ble det kjent at partene i hyttekonflikten på Rauland har kommet til enighet. Men de to sakene er forskjellige. – I Vågslid handler det om reguleringsplanen til kommunen, som både hytteeiere og grunneiere er kritiske til, sier ordfører Jon Rikard Kleven.

Hyttefelt i Vågslid
Foto: Privat
 • Etterslukker brannen

  Brannvesenet driver fortsatt med etterslukkingsarbeid på Notodden. En garasje tok full fyr i går kveld. Brannen sprede seg videre til eneboligen ved siden av huset. De fire personene som var i huset kom seg uskadd ut.

 • – Har kontroll på brannen

  Brannen på Notodden er nå under kontroll, melder politiet i Telemark klokken 23.55 mandag. Det gjenstår mye etterslukking på stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Ikke kontroll på brann på Notodden

  Brannvesenet har fremdeles ikke kontroll på brannen på Notodden, som startet mandag kveld. – Enebolig og garasje er overtent, sier operasjonsleder Kim Stokke i Sørøst politidistrikt til NTB. Fire biler totalskadd. Det er ikke fare for spredning.

 • Reddet seg ut av brennende hus

  Brannen i en garasje på Notodden har spredd seg til eneboligen. Denne står nå i full fyr. De fire personene som var i huset har kommet seg uskadd ut.