NRK Meny
Normal

Håndlykken: – Uaktuelt, jeg er en "Oddær"

Sportsjournalist i Drammens Tidende, Ola Niemann har skrevet en kronikk der han peker ut Einar Håndlykken som et naturlig valg som daglig leder for fotballklubben Strømsgodset. Håndlykken er uenig.

Einar Håndlykken
Foto: Sjur Ø. Knudsen / NRK

Niemann omtaler Håndlykken som en bygger, og skriver at det å drive ikke er bra nok, men å bygge er en del av Håndlykkens naturlige tankesett.

«Utfordringen er bokstavelig talt å få Håndlykken til å bytte lag. Mannen er oppvokst i Skien og hadde et sterkt forhold til Odd lenge før han fikk jobben som daglig leder» heter det i kronikken til Niemann.

Les hele kronikken her: Drammens Tidende - Godset bør prøve seg på denne mannen

Smigret

Direktør i Odd Grenland, Einar Håndlykken er smigret av utpekingen.

– Det er selvfølgelig hyggelig å bli nevnt i sånne sammenhenger, og det tyder vel på at jeg og alle de andre som jobber i Odd har gjort en god jobb med å utvikle Odd som klubb, sier Håndlykken.

Selv om Drammen har lagt merke til Odd-direktøren ser han ikke ut til å bite på de smigrende kommentarene.

– Nei på ingen måte. Jeg er jo en «Oddær» da, det er jo Odd som er min klubb og hvor mitt hjerte ligger, så for meg å jobbe i en annen konkurrerende fotballklubb er 100 % uaktuelt.

– Sulten mann

Sportsjournalisten omtaler Håndlykken som en mann med pågangsmot, sult og engasjement.

Ola Niemann

KRONIKK: Ola Niemann er journalisten som mener Håndlykken bør komme til Strømsgodset.

Foto: Privat

«Godset trenger en modig sjef. En som fortsatt er sulten.»

Einar Håndlykken tror han blir pekt ut fordi klubben har lyktes på et høyt sportslig nivå og fordi ledelsen har klart å utvikle Odd som en klubb.

– Vi har jobber bra og hatt sportslig suksess, og det er sånt som blir lagt merke til. Det er klart det er gøy, men det gjør det ikke noe mer aktuelt, sier Håndlykken med et smil om munnen.

 • Avhøres i formiddag

  Mannen som ble pågrepet av politiet med en hagle i går kveld blir avhørt av politiet i dag. Mannen i 30 åra var uønsket i boligen der han befant seg og de som var i huset ringte politiet. Da politiet kom frem til Heistad var mannen bevæpnet.

 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.