NRK Meny
Normal

Over halvparten av billettene revet bort

Over halvparten av billettene til europaligakampen mellom Odd og Borussia Dortmund er solgt. Odd-apparatet forbereder seg på kaos når billettsalget åpner for alvor i morgen.

Kristian Hauge

Billettsjef Kristian Hauge sier han ikke blir overrasket dersom noen overnatter utenfor stadion natt til torsdag for å sikre seg billett.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Billettsjef i Odd, Kristian Hauge, er ikke i tvil om at det kommer til å bli rift om billettene som er igjen.

Tror på kaos

Odd Stadion tar litt over 12 000 publikummere. Onsdag kveld er over halvparten av disse solgt.

Tirsdag og onsdag denne uken har sesongkortinnehaverne hatt forkjøpsrett på billettene til storkampen. I morgen, torsdag, starter billettsalget for alle.

– Vi tar høyde for kaos, sier Hauge til NRK onsdag kveld.

Kø ved lukene

For å forhindre at tyske oppkjøpere skulle kapre alle billettene, bestemte klubben at mye av salget skal foregå fra billettlukene utenfor stadion i Skien.

Sesongkortinnehaverne har stått i kø, men den virkelige køen kommer når billettsalget åpner for alle, tror billettsjefen.

– Jeg blir ikke overrasket om folk legger seg utenfor her med sovepose i natt, sier han.

– Hvis alle som kjøper billett kjøper seks billetter hver, er det bare nok til de første 800 i køen, legger Hauge til.

Kampen mellom Odd og Dortmund spilles på Falkum i Skien klokken 20.30 torsdag 20. august.

 • Fryktar droneulykker

  Alle kommunar blir bedne om å setja opp skilt med reglar på stader folk gjerne vil fly med drone. Uforsvarleg droneflyging har blitt eit så stort problem at Luftfartstilsynet fryktar ulykker i populære turistområde.


 • Imingfjell blir ikkje brøyta

  På grunn av ein villreinflokk, så vil vegen over Imingfjell ikkje bli brøytt til påske. Nå står det ein flokk på 2000 dyr aust for vegen, i tillegg står det også 400 dyr vest for vegen. Vegen går frå Tinn i Telemark til Uvdal i Buskerud.

 • Knut Morten Johansen held fram

  Statssekretær Knut Morten Johansen frå Skien er gjeve avskjed som statssekretær for statsråd Sylvi Listhaug. Han blir utnemnt på nytt til statssekretær for statsråd Per Sandberg i Justis- og beredskapsdepartementet.

  Knut Morten Johansen
  Foto: Tom Riis / Telemark Fylkeskommune
 • Har gripe ein person

  Politiet har gripe ein person som dei meiner er gjerningspersonen frå ranet av Vitus apotek i Porsgrunn. Dei har funne medisinar som stammar frå apoteket. Personen vil bli køyrd i arrest for vidare oppfølging og etterforsking.

  Hund leter etter raner i Porsgrunn
  Foto: Robert Hansen / NRK