NRK Meny
Normal

Hærverk hos Oddrane

Noen har brutt seg inn og gjort hærverk på supportereffektene til Odd sin supporterklubb, Oddrane.

maling på supportereffekter

Slik så det ut etter at noen hadde helt maling over flaggene til Oddrane.

Foto: Petter Jansen

– Noen har brutt seg inn i bua vår ved Stevneplassen, og tømt et malingsspann over flere flagg, sier en av de tifo-ansvarlige i Oddrane, Petter Jansen.

Han forteller at det ligger mye arbeid bak å lage de såkalte tifo-effektene, og synes det er trist at noen har ødelagt dette.

– Det er fryktelig synd, jeg blir oppgitt. Mange supportere har brukt timevis på å lage effektene, og det er trist at slikt noe skjer.

Vet ikke hvem som kan stå bak

Jansen vil ikke spekulere i hvem som kan stå bak hærverket. Men han sier at det ikke vil få store konsekvenser for Oddrane sin tilstedeværelse på tribunen mot Borussia Dortmund til torsdagen.

– Vi har flagg i reserve, så vi skal klare å lage stemning på stadion til torsdag. Men akkurat nå er ikke stemningen særlig god, avslutter Jansen.

 • Slutt på lukka møter

  Ordførar Hedda Foss Five i Skien vel å kutte praksisen med dei lukka møta og flyttar innhaldet i samlingane til andre fora som er opne for pressa, skriv Varden. Endringa skjer etter at Fylkesmannen konkludera med at gruppeleiarmøta i nabokommunen Porsgrunn var i strid med kommunelova.

  Hedda Foss Five
  Foto: Martin Torstveit
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Dømt for å ha tent på eget hus

  Agder lagmannsrett har dømt en mann fra Midt-Telemark til 10 måneders ubetinga fengsel, for å ha tent på sitt eget hus, skriver TA. Mannen i 30-årene ble frikjent i tingretten, men flertallet av dommerne i lagmannsretten var uenige.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50