NRK Meny

Gutter ble truet med kniv

En mann i 50-årene ble pågrepet sent søndag kveld etter at han truet fire gutter med kniv på Gulset i Skien. Guttene kom syklende fra Åletjern da mannen dro frem en stor kniv og forsøkte å stoppe dem. Guttene ble redde, men klarte å komme seg bort fra stedet. Mannen ble satt i arrest, og vil bli avhørt i løpet av mandag. Han er kjent av politiet fra tidligere.

 • Tildelt Nidarosprisen

  Gisle Roksund fra Skien er tildelt Nidarosprisen for sin store innsats som allmennmedisiner. Det skriver Dagensmedisin. I begrunnelsen ble det sagt at Roksund er like allsidig som faget selv, og at han startet med samhandling før ordet var funnet opp.

  Gisle Roksund
  Foto: Stine Hansen Bakkebø
 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.