NRK Meny
Normal

Tilbake i Skien for første gang etter overgangsbråket

Det ble mye bråk da Niklas Gunnarsson forlot Odd til fordel for Vålerenga i fjor høst.Fredag var han tilbake i Skien for første gang etter overgangen.

Intervju med Niklas Gunnarsson

Fredag kveld spilte Odd 4. runde i fotballcupen for herrer, og møtte Vålerenga på hjemmebane.

Niklas Gunnarsson spilte tidligere i skiensklubben, og det ble mye bråk da han valgte å forlate klubben i oktober i fjor. Han var spent på møtet med gamleklubben.

– Det er spesielt være her, men jeg ser frem til kampen, fortalte han til NRK.no.

Han sier han ikke har hatt tid til å treffe så mange gamle kjente, siden han kun har vært i Skien noen timer, men han var spent på kampen.

– Det er en helt ny bane, den ser bra ut. Jeg tror det blir en bra kamp,fortalte han til NRK.no før kampen.

 • Kolonnekjøring over Haukelifjell

  Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell som følge av uvær, melder Vegtrafikksentralen.

 • Som lyn fra klar himmel

  Tinn kommune fikk beskjed fra UDI om at asylmottaket på Mandheimen skal legges ned bare 15 minutter før neste års budsjett skulle behandles. Det forteller ordfører Bjørn Sverre Birkeland. Nedleggelsen får store konsekvenser for kommuneøkonomien og budsjettmøtet ble utsatt i en uke.

  Bjørn Sverre Birkeland
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Trailere står fast

  Flere trailere står på tvers i vegbanen på E134 mellom Åmot og Høydalsmo. Det er ikke meldt om personskade, men det skal være svært glatt på stedet, melder politiet.

 • Enig om revisor

  Telemark kommunerevisjon blir revisor for den nye regionen når Telemark og Vestfold blir slått sammen. Det ble bestemt på et felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag.