NRK Meny
Normal

Gunn Olsen er død

Tidligere stortingsrepresentant Gunn Olsen fra Helle utenfor Kragerø, døde fredag på Marienlyst sykehjem i Kragerø.

Gunn Olsen

Gunn Olsen døde i dag, 61 år gammel.

Foto: Stortingsarkivet/Scanpix

Olsen ble født i 1952, og døde 61 år gammel.

Det er TA som melder at hun døde fredag morgen.

Olsen ble valgt inn på Stortinget for Arbeiderpartiet i 1997, men satt som vararepresentant i perioden før. Sykdom førte til at hun trakk seg fra stortingsplassen i perioden 2009-2013, og overlot plassen til Lene Vågslid.

Olsen kjempet mot kreften i mange år. Hun var åpen om sykdommen og behandlingen av den og hadde perioder da hun ble bedre før sykdommen igjen tok tak i henne, skriver TA.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.