NRK Meny
Normal

Grant Teigen ut av Frp

Gruppeleder for Fremskrittspartiet i Porsgrunn, Kjell Grant Teigen melder seg ut av partiet.

Kjell Grant Teigen

Kjell Grant Teigen trekker seg fra Frp i Porsgrunn.

Foto: Eirik Haugen

Grant Teigen sier til NRK at det er nominasjonsprosessen som er årsaken til utmeldelsen.

– Jeg ble plassert som nummer tre på nominasjonslista, og det tolker jeg som et tegn på mistillit. Jeg kan ikke være med som listefyll, sier Grant Teigen.

Grant Teigen hadde informert nominasjonskomiteen i forkant om at det kun var aktuelt å stå som nummer en på lista.

– Jeg har ikke blitt informert om at jeg blei plassert på tredjeplass, og jeg kan ikke være med på at det er totalt uerfarne folk som står foran meg på lista.

En tragedie

Grant Teigen frykter for framtida til Frp i Porsgrunn etter at fire av fem bystyremedlemmer har meldt seg ut av partiet.

– Dette kan fort bli en tragedie. Det er ikke mye politisk tyngde igjen etter at de som har meldt seg ut har gjort det.

Han sier partiledelsen blei advart om dette.

– Vi har mange tunge saker foran oss, med kommunesammenslåing, arealplaner og store budsjetter og da er det behov for politisk erfaring og tyngde i toppledelsen om Frp skal få gjennomslag for det partiet ønsker, avslutter Grant Teigen.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.