NRK Meny
Normal

Golfbane står under vann

Store deler av golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Her kan vi ikke spille golf på en stund, sier Ellef Ellegård.

Gumøy golfbane

Dette er golfbanen på Gumøy. 20 mål står under vann.

Foto: Roy Isnes

– Det ser voldsomt ut. Vi har plutselig fått en dam på 20 mål rett utenfor huset, sier Ellef Ellegård.

Han bor like ved banen og har fått vannet tett på huset i løpet av de siste dagene. Banen er et spesielt syn der den ligger, med vann over store deler av gressteppet.

– Banen var i utmerket stand da alt vannet kom, så jeg håper dette skal gå veldig bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist.

Trekker seg tilbake

– Det er ikke noe fare med golfbanen. I løpet av tre, fire dager så tror jeg vannet vil være borte. Det er jo selvsagt litt avhengig av hvor lenge det fortsetter å regne, sier Ellegård.

Banen står under vann.

Golfbanen på Gumøy er preget av alt regnet som har kommet. Foto: Roy Isnes

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50