NRK Meny
Normal

Golfbane står under vann

Store deler av golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Her kan vi ikke spille golf på en stund, sier Ellef Ellegård.

Gumøy golfbane

Dette er golfbanen på Gumøy. 20 mål står under vann.

Foto: Roy Isnes

– Det ser voldsomt ut. Vi har plutselig fått en dam på 20 mål rett utenfor huset, sier Ellef Ellegård.

Han bor like ved banen og har fått vannet tett på huset i løpet av de siste dagene. Banen er et spesielt syn der den ligger, med vann over store deler av gressteppet.

– Banen var i utmerket stand da alt vannet kom, så jeg håper dette skal gå veldig bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist.

Trekker seg tilbake

– Det er ikke noe fare med golfbanen. I løpet av tre, fire dager så tror jeg vannet vil være borte. Det er jo selvsagt litt avhengig av hvor lenge det fortsetter å regne, sier Ellegård.

Banen står under vann.

Golfbanen på Gumøy er preget av alt regnet som har kommet. Foto: Roy Isnes

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.

 • Trafikkulykke ved Gaustablikk

  Tinn brannvesen reiser til ei trafikkulykke ved Gaustablikk Skisenter. Det skal vera to køyretøy involvert.