NRK Meny
Normal

Gleder seg til kamp mot Liverpool

I dag spiller tidligere Odd-spiller Fredrik Semb Berge mot Liverpool.

Fredrik Semb
Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Semb Berge er godt i gang med karrieren i den danske klubben Brøndby. I kveld møter laget hans Liverpool, og Berge ser fram til å møte det engelske topplaget.

– Det er klart det er gøy å spille mot Liverpool, det er et stort lag, og få teste seg litt mot de beste er alltid gøy.

Semb Berge er i utgangspunktet ikke Liverpool-fan. Han heier nemlig på Manchester United.

– Det er jo på måte erkefienden vi møter her, men jeg takker jo ikke nei til Liverpool. Jeg gjør ikke det.

Kommer du til å sette inn noen litt tøffe taklinger, slik at Liverpool er litt svekket til seriestart?

– Det er mulig det. Nei da. Jeg gleder meg i hvert fall til å komme i gang og det blir en fin opplevelse med masse mennesker, så det er bare å glede seg til en sånn kamp.

Er du glad for at Luis Suárez ikke spiller i dag?

– Nei, jeg skulle gjerne møtt han jeg. Men de har vel nok av andre spillere å ta av, så det blir spennende å se hvilke elleve andre som vi møter.

Trives godt i Danmark

Odd-spiller Fredrik Semb Berge var klar for danske Brøndby i slutten av juni. 24-åringen signerte en fireårskontrakt som knytter midtstopperen til hovedstadsklubben ut sesongen 2017–2018. Nå begynner han å komme på plass i Danmark.

– Jeg trives veldig godt i Danmark, det er flotte folk og godt miljø i klubben. Jeg har bodd litt på hotell og sånn, men nå har jeg fått ordna hus og bil og det er deilig. Så jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang her.

– Det er ett mål å være fast i elleveren, jeg vil gjerne spille alle kamper, det var jo derfor jeg kom hit. Men det er jo opp til meg å prestere, så da får jeg bare gjøre det. Jeg vet at trenerne satser på meg, og de har jo kjøpt meg for at jeg skal spille, så vi må bare se når sesongen starter.