NRK Meny

Glad for mer penger til vei

Avdelingsdirektør i Statens vegvesen, Kjell Solheim, sier han er godt fornøyd med veipengene til Telemark, som ligger i statsbudsjettet for 2016. Han er særlig opptatt av at de store veiprosjektene blir videreført. Solheim sier det ikke er fare for en utsettelse av E18 i Bamble, så lenge regjeringens budsjettforslag blir vedtatt i Stortinget.

Kjell Solheim, statens vegvesen
Foto: Ragnar Lurås / NRK
 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.