NRK Meny
Normal

Gjerpen tapte

Gjerpen ledet helt til det gjennsto tre minutter av 1.divisjonsoppgjøret mot Flint. Hjemmelaget fra Tønsberg scoret kampens fire siste mål og snudde 25-27 til 29-27.

Gjerpen

Gjerpen klarte ikke å holde ledelsen mot Flint. Hjemmelaget scoret kampens fire siste mål.

Foto: Tommy Westby / Gjerpen

– Vi føler vi har kontroll og er i ledelsen gjennom nesten hele kampen. Dette kjennes bittert, sier Gjerpen-trener Kjetil Arntzen.

Han var uenig i flere dommeravgjørelser mot slutten av kampen. Gjerpen fikk flere utvisninger de siste minuttene.

– Vi skal ikke skylde på dommerene. Vi tapte kampen selv, men vi er ikke helt heldige. De hadde en utvisning, vi hadde fem, og jeg synes ikke vi spiller noe hardere enn dem.

Satser på seier i neste kamp

Gjerpen har mistet flere gode spillere i sommer. Blant annet forrige sesongs kaptein Oda Kjærsgård. Men treneren håper likevel på en god sesong.

– Vi håper å vinne allerede neste helg. Da kommer Gjøvik på besøk i Skienshallen, sier Arntzen.

Forrige sesong åpnet Gjerpen med tre strake tap. Det håper treneren å unngå denne høsten.

– Det må vi unngå, sier Gjerpentreneren.

 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold