NRK Meny

Gjerpen mangler 2,5 millioner

Opprykket til eliteserien blir dyrere enn beregnet, og Gjerpen håndball ber nå Skien kommune om å støtte med 740.000 kroner, skriver Telemarksavisa. Klubben ber om 300.000 kroner og håper kommunen sletter et lån på 440.000 kroner, sier styreleder Dag Gregoriussen til avisa. Gjerpen jobber også på spreng ut mot sponsormarkedet, og trenger i alt rundt 2,5 millioner kroner.

Gjerpen
Foto: Ragnar Lurås / NRK
 • Lange køar ved Geiteryggen

  Det er store problem i trafikken og lange køar på riksveg 36 mellom Moflata og Geiteryggen i Skien.

  Trafikkprolbem på riksveg 36 ved Geiteryggen
  Foto: Bo Lilledal Andersen / NRK
 • Barneskolen i Siljan er stengt

  Midtbygda skole i Siljan er stengt i dag på grunn av strømbruddet på Holtesletta. Det melder skolen på sine egne nettsider tirsdag morgen. – Elever som er på skolen blir tatt hånd om. Vi ber dere om å hente dem så raskt som mulig siden skolen er uten strøm, skriver skolen.

 • Meir enn 2000 straumlause

  Mellom to og tre tusen husstandar i Telemark er utan straum. 1800 husstandar er straumlause i Skagerak Energi sitt forsyningsområde i Telemark. Dei fleste av desse ligg i Skien. I Drangedal er fleire husstandar i Kroken og på Henseid straumlause. Det har vore fleire andre straumbrot i Drangedal, men i fylgje nettsidene til e-verket er desse retta. I Vest-Telemark er det framleis straumlaust på Spjotsodd mellom Kviteseid og Vrådal.

 • Tre har knekt på Gulsetringen

  Trafikken står stille på Gulsetringen i Skien på grunn av mange tre som har knekt over vegen. Det er mannskap ute som ryddar, men trafikken står stille nå ved Einaren.