Gjerpen klare for eliteserien

Gjerpen spilte uavgjort 29-29 borte mot Molde i kveld, og med det resultatet er saken klar: Skienslaget er igjen klare for spill i den øverste divisjonen.

Gjerpen jubler etter opprykk

ELITESERIEN: Gjerpen er klare for eliteserien i håndball etter å ha slått Molde over to kvalifiseringskamper.

I en jevn kamp i Molde fulgte lagene hverandre tett hele veien. Gjerpen ledet 13-12 til pause, men Molde gikk hardt ut i andre omgang.

På det meste ledet Romsdalingene med tre mål, men Gjerpen beholdt roen, og kjempet seg tilbake i kampen.

Maria Solheim, Caroline Ruud Helgesen og Dorthe Groa scoret alle sju mål for Gjerpen i kveldens kamp, og var sterkt delaktige i seieren.

Molde måtte vinne kampen med syv mål for å kunne ha et håp om å rykke opp, og spilte svært offensivt de siste ti minuttene. Dette løste Gjerpenspillerne på en glimrende måte, og hadde full kontroll mot slutten av kampen.

I den første kampen i Skienshallen vant Gjerpen 31-24.