NRK Meny

Gir Hareide full støtte

Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF) er helt uenig i at partiet bør vurdere å vrake leder Knut Arild Hareide. Det er tidligere Krf-topp i Bergen, Tomas Moltu, som mener det er naturlig at andre kandidater nå får førsteplassen i Hareides hjemfylke Hordaland. Kritikken kommer i kjølvannet av Hareides deltakelse i homoparaden Oslo Pride. – Jeg støtter partilederen vår fullt ut, og mener det var riktig av Hareide å delta i paraden, sier Bekkevold til NRK.

Geir Jørgen Bekkevold
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold
 • Par ble kastet av toget

  Politiet melder at en mann og kvinne som laget bråk på toget til Kristiansand, ble kastet av ved Bø jernbanestasjon. Politiet ble tilkalt for å bistå med å kaste paret av toget.