NRK Meny

Gir Hareide full støtte

Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF) er helt uenig i at partiet bør vurdere å vrake leder Knut Arild Hareide. Det er tidligere Krf-topp i Bergen, Tomas Moltu, som mener det er naturlig at andre kandidater nå får førsteplassen i Hareides hjemfylke Hordaland. Kritikken kommer i kjølvannet av Hareides deltakelse i homoparaden Oslo Pride. – Jeg støtter partilederen vår fullt ut, og mener det var riktig av Hareide å delta i paraden, sier Bekkevold til NRK.

Geir Jørgen Bekkevold
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Ingen varsel etter #metoo

  Høgskulen i Sørøst-Norge har ikkje fått inn varsel om seksuell trakassering etter #metoo-kampanjen. Det seier personal- og organisasjonsdirektør Elisabeth Borhaug til NRK. Skulen har informert dei tilsette om varslingsrutinane som finst.

 • Politiet ber om tips

  Ein grå VW Caravelle vart robba og skadd da den stod parkert ved avkøyringa til Langangen ved E18 i Porsgrunn. Fleire ruter er knuste og eit par ski er stolne. Politiet ber om tips.

 • Kveldens nyheter fra NRK Østafjells

  Østafjells 18:50
 • E18 stengt i Kragerø

  E18 er stengt sør for Tangenkrysset i Kragerø. Ein bil har velta, og bergingsetatane arbeider no med å rydde vegen. I fylgje helsepersonell på staden er ikkje sjåføren alvorleg skadd.