NRK Meny

Gir Hareide full støtte

Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF) er helt uenig i at partiet bør vurdere å vrake leder Knut Arild Hareide. Det er tidligere Krf-topp i Bergen, Tomas Moltu, som mener det er naturlig at andre kandidater nå får førsteplassen i Hareides hjemfylke Hordaland. Kritikken kommer i kjølvannet av Hareides deltakelse i homoparaden Oslo Pride. – Jeg støtter partilederen vår fullt ut, og mener det var riktig av Hareide å delta i paraden, sier Bekkevold til NRK.

Geir Jørgen Bekkevold
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Vil flytte trafikken inn til Skien

  Nye leilighetsbygninger mot vannet og flytting av hovedtrafikken inn til byen, er grep som kan gjøre Skien mer attraktiv, sier administrerende direktør Petter Falkgård Andersen i R8 Group. Nå ser de blant annet på mulighetene for å fjerne EPA-brua.

  Petter Falkgård Andersen
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK
 • Barnas stortingsrepresentant

  Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) blir barnas stortingsrepresentanter. På oppdrag fra barneombudet har alle partiene pekt ut hver sin representant. De får et særlig ansvar for å se politikken med "barnebrillene" på.

  Åslaug Sem-Jacobsen på Stortinget
  Foto: Ragne Borge Lysaker
 • Omtales som villdyr

  Politiet vurderer fremdeles å avlive hunden, som fredag gikk til angrep på en 3 år gammel gutt i en barnehage i Skien. Hunden omtales av eksperter som et villdyr. Inntil videre er den på kennelen til Magne Henne. Han mener rasen ikke skulle vært her i landet.

 • Kåra til årets folkemusikar

  Folkemusikaren Anders Røine busett i Bø fekk i helga prisen " Årets Folkemusiker" på Folkelarm i Oslo, skriv Varden. I tillegg fekk Anne Hytta soloprisen for sitt hardingfelespel på hennar nye album "Strimur".