NRK Meny

Går mot rettsak

Det er ingen løsning i konflikten mellom Kongsberg Cable Systems AS og Notodden Energi Eiendom AS, skriver Telen. Fredag ettermiddag kansellerte KCS en avtale om et oppgjør på 3,9 millioner for å kjøpe seg ut av en leieavtale på 12 år, og hevder at direktør Olav Forberg har omtalt en konfidensiell avtale. – De har aldri bestridt leieavtalen tidligere, sier Notodden Energis advokat, Borgar Veiding. Saken er nå på vei til retten.

 • Tildelt Nidarosprisen

  Gisle Roksund fra Skien er tildelt Nidarosprisen for sin store innsats som allmennmedisiner. Det skriver Dagensmedisin. I begrunnelsen ble det sagt at Roksund er like allsidig som faget selv, og at han startet med samhandling før ordet var funnet opp.

  Gisle Roksund
  Foto: Stine Hansen Bakkebø
 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.