NRK Meny

Fylkesrådmannen beklager

Fylkesrådmann Evy-Anni Evensen beklager at hun ikke har forstått politikernes bestilling og kostnadskrav for ny Skien videregående skole. Hun håper at nytt anbud blir utlyst så raskt som mulig. – Den opprinnelige rammen er på 618 millioner kroner, men tillegg, som blant annet uteområder og tekniske krav, øker kostnadene til 740 millioner, forklarer hun. Evensen beklager at politikerne ikke har oppfattet dette.

Fylkesrådmann i Telemark Evy-Anni Evensen
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.