NRK Meny

Fylkesrådmannen beklager

Fylkesrådmann Evy-Anni Evensen beklager at hun ikke har forstått politikernes bestilling og kostnadskrav for ny Skien videregående skole. Hun håper at nytt anbud blir utlyst så raskt som mulig. – Den opprinnelige rammen er på 618 millioner kroner, men tillegg, som blant annet uteområder og tekniske krav, øker kostnadene til 740 millioner, forklarer hun. Evensen beklager at politikerne ikke har oppfattet dette.

Fylkesrådmann i Telemark Evy-Anni Evensen
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Får nye jobber etter nedleggelse

  Alle de 8 ansatte fra Mandheimen har fått nye jobber i Tinn kommune. I dag fortalte rådmann Rune Lødøen at kommunestyret i Tinn har lyktes med å finne arbeid til alle som mister jobben på Mandheimen, det skriver Rjukan Arbeiderblad.

 • Nye Veier fastholder prioriteringer

  Strekningene E6 Ranheim - Åsen, E39 Kristiansand vest - Lyngdal vest og E18 Langangen - Dørdal skal bygges først. Det er gjort nye kost-nytteberegninger på alle Nye Veiers prosjekter. Dette tallunderlaget ligger til grunn, opplyser selskapet.

 • OBS-varsel nord i fylket

  Det er sendt ut nytt OBS-varsel for Telemark. OBS-varselet gjelder tirsdag morgen og formiddag. Det er det fare for regn som fryser på bakken nord fylket. Det kan derfor bli veldig glatt på veiene.

 • The Hooters til Wrightegaarden

  The Hooters kommer til Wrightegaarden i sommer. Bandet står blant annet bak klassikeren "500 miles". Onsdag 11. juli 2018 kommer de til Wrightegaarden.

  The Hooters
  Foto: Jan Klug-Offermann