NRK Meny

Fylkesrådmannen beklager

Fylkesrådmann Evy-Anni Evensen beklager at hun ikke har forstått politikernes bestilling og kostnadskrav for ny Skien videregående skole. Hun håper at nytt anbud blir utlyst så raskt som mulig. – Den opprinnelige rammen er på 618 millioner kroner, men tillegg, som blant annet uteområder og tekniske krav, øker kostnadene til 740 millioner, forklarer hun. Evensen beklager at politikerne ikke har oppfattet dette.

Fylkesrådmann i Telemark Evy-Anni Evensen
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.