NRK Meny
Normal

Politiet vet ikke hva som har skjedd

Politiet jobber med tre teorier etter at en mann i 70-årene ble funnet hardt skadd tirsdag morgen.

Mann funnet hardt skadd

HARDT SKADD: En mann i 70-årene ble funnet hardt skadd ved en gangsti på Gulset i Skien.

Foto: Berit Heggholmen / NRK

En mann i 70-årene ble kl. 08.15 mandag funnet hardt skadd ved en gangvei på Gulset i Skien. Politiet er i gang med undersøkelser på funnstedet som ligger ved avkjøringen til Skottekroken på Gulsetvegen.

Flere teorier

– Vi antar at han har ligget der noe tid, men vet ikke hvor lenge, sier politiadvokat Javar Jaghori i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen fraktet til Sykehuset i Skien med alvorlige hodeskader.

– Politiet jobber ut fra flere teorier om hva som kan ha skjedd, men det er for tidlig å si noe mer. Mannen kan ha falt, han kan ha blitt påkjørt eller han kan ha blitt angrepet, sier politiadvokaten.

Mann funnet hardt skadd

Politiet er i gang med undersøkelser på stedet.

Foto: Berit Heggholmen / NRK

Sendt til Ullevål

70-åringen ble først sendt til sykehuset i Skien for sjekk. Senere på formiddagen ble han sendt videre til Ullevål sykehus. Tilstanden til mannen skal være alvorlig men ikke livstruende forteller politiadvokat Ingrid Øygarden til NRK.

Etterlyser vitner

Det er gjort undersøkelser på stedet og politiet har avhørt vitner og foretatt rundspørring i området. De ønsker å komme i kontakt med folk som har observert mannen mellom mandag kveld og tirsdag morgen. Mannen hadde på seg en olabukse, grå T-skjorte, og mulig en sort jakke.

– Hvis det er noen som har vært i området er vi veldig interessert i å komme i kontakt med dem, sier politiadvokat Javed Jaghori.

Mannen skal ha hatt med seg en hund, sannsynligvis en Golden retriever. Politiet er også interessert i å komme i kontakt med folk som har sett denne.

Fortsatt uvisst

Etter flere undersøkelser og utspørring av vitner, er forløpet fortsatt ukjent. Etterforskningen fortsetter ut kvelden og i morgen tidlig.

– Vi håper de som har vært i området tar kontakt, hvis de har noe informasjon som kan hjelpe, sier politiadvokat Ingrid Øygarden.

  • Knakk stolpe-slo hull i hustak

    Et vogntog fullasta med søppel fikk ved 3-tiden i natt sleng på hengeren, som deretter traff og knakk en telefonstolpe som slo hull i taket på en enebolig rett ved E134 i Høydalsmo. To minutter seinere kjørte en ny lastebil i grøfta på samme sted. –Veien var såpeglatt, sier politiet.

  • Politiet ber om tips etter overfall

    Politiet etterlyser tips etter overfallet på en 12 år gammel gutt på Kjørbekkhøgda i Skien i går kveld. 12-åringen ble kjørt til legevakta med smerter i brystet. Politiet skal i dag avhøre 12-åringen for å finne de som sparket og slo gutten.

  • Får tre millioner til forskning

    Overlege ved Sykehuset Telemark Håkon Tobro har fått tre millioner kroner til forskning på slagbehandling. Forskningsmidlene skal brukes over flere år, og målet er at de skal bidra til en bedre slagbehandling i distriktene.