NRK Meny
Normal

Savnet kvinne (47) funnet i god behold

Kvinnen som har vært savnet i Bø, er funnet i god behold. Letemannskaper har søkt i natt og i hele dag for å finne kvinnen.

Leteaksjon i Bø

FANT KVINNE: Det ble satt i gang en stor leteaksjon i Bø da en kvinne ikke kom hjem i går. Nå er hun funnet i god behold.

Foto: Erik Aarnes

Leteaksjonen startet etter at kvinnen ikke kom hjem tirsdag ettermiddag.

Trettifem personer fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder har deltatt i søket. Også redningshelikopter ble benyttet onsdag.

Laster Twitter-innhold

Fikk hjelp av publikum

Lensmann i Bø og Sauherad, Sigrid Dahl, sier at de har søkt i et stort området på tips fra publikum.

– Vi fant henne etter tips, hun gikk i området der vi har søkt. Kvinnen sier hun har gått seg vill. Vi har fått mange tips fra publikum og vi er takknemlige for det.

Takker de frivillige

Kvinnen er nå til sjekk på legevakta, men ser ut til å være i god behold. Dahl sier at søket fungerte veldig bra:

– Vi er veldig takknemlige for at så mange frivillige møter opp. Vi er helt avhengige av dem for å få til et effektivt søk.

 • Pipebrann i Porsgrunn

  Tokke brannvesen rykker ut til en pipebrann i Storvegen i Porsgrunn. Dette melder 110 -Telemark på Twitter.

 • Huseier slukket brannen

  Brannen som startet i en enebolig i Øyfjellveien i Vinje ble slukket av huseieren selv. Huseieren slukket brannen med et pulverapparat. Brannen skal ha startet i det tekniske anlegget i yttergangen, melder Varden.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold