NRK Meny
Normal

Funnet bevisstløs søndag morgen

Tidlig søndag morgen blei en mann i 20 års-alderen funnet bevisstløs med blødninger fra hodet i bakgården på Thon Hotell Høyer i Skien sentrum.

Rådhuset i Skien

Thon Hotell Høyer ligger til høyre på Rådhusplassen i Skien.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Hotellet ligger inntil en bratt fjellvegg med mye kratt.

Mannen er fra Skien. Han blei funnet av hotellets nattevakt som rutinemessig gikk en runde i bakgården. 20-åringen blei straks sendt til Sykehuset Telemark og derfra videre til Ullevål sykehus i Oslo.

Politiadvokat Ingrid Vik sier politiet ikke kjenner til alle forhold omkring det som har skjedd. Men det er oppretta sak og igangsatt etterforskning.

– Vi kan foreløpig ikke slå fast om det har skjedd noe kriminelt eller om det er en ulykke, sier Vik.

Hotelldirektør ved Thon Hotell Høyers Christer L. Sørensen sier at mannen ikke var gjest ved hotellet.

Sjekker bakgården

Bakgården blir rutinemessig sjekka om natta. Sørensen tror at mannen mest sannsynlig har forsøkt å ta en snarvei til byen fra Snipetorp.

Han har trolig tatt seg ned gjennom kratt og via fjellhyller og har sannsynligvis falt det siste stykket, muligens åtte til ti meter, tror Sørensen.

Hvor lenge mannen har ligget der, vet han ikke.

– Hadde han falt ned i nabogården, ville det trolig tatt lang tid før han hadde blitt funnet. Denne bakgården er ikke overvåka.

Christer L. Sørensen sier til NRK at han synes dette var en grufull hendelse og føler med familien.

 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.