NRK Meny

Full tillit til fylkesrådmannen

Ny vidaregåande skole på Klosterøya får kantine, dansesal, bibliotek og parkering innanfor den økonomiske ramma fylkestinget har vedtatt. I dag orienterte fylkesrådmannen gruppeleiarane i fylkestinget om at den nye vidaregåande skulen skal stå ferdig til skolestart 2018 som planlagt. Fylkesordførar Sven Tore Løkslid seier han har full tillit til fylkesrådmannen om at fylkestingets bestilling om ein fullverdig skole blir fullført.

Sven Tore Løkslid, fylkesordfører Telemark
Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK
 • 71-åring kan bli ildsjel

  71 år gamle Ingar Clausen fra Porsgrunn kan få avisa Dagens hederspris. Han er en av fem nominerte. Clausen er initiativtaker til nettstedet spør-bestefar.no, der unge mennesker kan spørre om hva som helst. Prisen er på 25.000 kroner og deles ut i april.

  Ingar Clausen
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Pågrep etterlyst mann

  Politiet pågrep lørdag ettermiddag en 23 år gammel mann fra Skien. Han var etterlyst for å ikke ha møtt opp til soning av en dom. Han er dømt for promillekjøring, og i tillegg skulle han sone en subsidiær straff for en ilagt bot.

 • Møster Haugen på 12

  Amund Møster Haugen fra Tinn endte på en 12. plass i herrenes sprint i Telemarkkjøring på Rjukan lørdag.

  Amund Møster Haugen
  Foto: Tom Ole Buaas / NRK
 • Bekkevold støtter forslag

  KrFs Geir Bekkevold støtter forslaget om ny jobb for Listhaug. – Å gi Sylvi Listhaug en ny statsrådpost er en mulig løsning, skriver han i en tekstmelding til NTB. Han understreker at han kun uttaler seg på vegne av seg selv og at dette ikke er drøftet i partiet.

  Geir Bekkevold
  Foto: Sven Håkon Kulbeck / NRK