NRK Meny
Normal

Full slåsskamp i Skien sentrum

Det var i ettermiddag full slåsskamp i Skien sentrum. Øyenvitner skal ha sett både kniv og øks hos de involverte. To personer er fraktet til sykehuset.

Slåsskamp i Skien sentrum

SLÅSSKAMP: Politiet har ennå ikke oversikt over hvor mange som deltok i slåsskampen i Skien sentrum, eller hvorfor den begynte.

Foto: Per Kristian Simmerlund / Tips

Politiet bekrefter hendelsen, men operasjonsleder var klokken 14.45 for opptatt til å kommentere detaljene i hva som er skjedd.

Ukjent skadeomfang

Like før klokken 15 forteller øyenvitner til NRK at politiet har ryddet opp i bråket på stedet.

Litt etter klokken 15 kan operasjonsleder Terje Pedersen i Telemark politidistrikt fortelle at politiet fikk melding om slåsskampen like etter klokken 14.30.

– Meldingen gikk på at det var slåsskamp ved rundkjøringen utenfor Hotell Høyers i Skien sentrum. Politiet er på stedet med patruljer nå, og det er nå rolig der, sier Pedersen.

Skadeomfanget og hva som utløste slåsskampen er ennå ukjent.

– Men minst én person er tatt til sykehus etter hendelsen, sier Pedersen.

Litt senere kan politiet melde på Twitter at to personer er sendt til sykehus for behandling.

Slåsskamp i Skien sentrum

LANGBRYGGENE: Politiet måtte et stykke opp på Langbryggene for å få full kontroll på situasjonen.

Foto: Thomas Nikolai Blekeli / NRK
Laster kart, vennligst vent...
 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.

 • Bet politimann i låret

  En 33 år gammel mann er dømt for vold mot flere personer på et utested i Porsgrunn i april i år. Han er også dømt for å ha bitt et politimann i låret. Straffen er satt til 10 måneders fengsel, hvorav seks måneder er gjort betinget.

 • Trafikkulykke i Skien

  Det har vært en trafikkulykke hvor fire personer er involvert på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien. Skadeomfanget er ukjent, men nødetatene er på stedet, melder politiet.