NRK Meny

Frykter nye ras i Eidsborgberget

Ordfører Jarand Felland i Tokke er bekymret for at det ikke finnes penger til å reparere flere svinger, langs riksvei 45 i Eidsborgberget. Felland er redd for nye ras. Avdelingsdirektør i Statens vegvesen, Kjell Solheim, sier veien blir sjekket for sprekker. Veien åpner igjen fredag 29. april, etter å ha vært stengt i fire måneder på grunn av ras.

Riksvei 45 Eidsborgberget
Foto: Mikkel Aanderaa / NRK
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.

 • Bet politimann i låret

  En 33 år gammel mann er dømt for vold mot flere personer på et utested i Porsgrunn i april i år. Han er også dømt for å ha bitt et politimann i låret. Straffen er satt til 10 måneders fengsel, hvorav seks måneder er gjort betinget.