NRK Meny
Normal

FrP: Storgata må åpnes

FrP på Notodden vil ha Storgata åpnet for trafikk igjen.

Rånarkortesje Notodden
Foto: Jonas Rydén / NRK

Det er gruppeleder i Fremskrittspartiet på Notodden, Nils Bjørnflaten som kommer med utspillet. Han mener det ikke er noe politisk nederlag for noen å se på denne saken på nytt.

I et brev til ordføreren i Notodden krever Bjørnflaten at saken blir tatt opp på nytt i formannskapet fortest mulig.

Storgata Notodden
Foto: Tomas Bakken / NRK

 

Rolig natt

Det kom inn mange meldinger til politiet i natt, og mange av dem var klager på tuting i gatene. Til tross for dette oppsumerer politiet med at det har vært en rolig natt.

Klokken 02.00 meldte en politipatrulje på Notodden at det var samlet rundt 70 biler i nærheten av sentrum, men at de oppførte seg greit. Bilene kjørte i kortesje i områdene rundt Notodden sentrum.

Sjekket 40 biler

Politiet sjekket i natt rundt 40 biler. En person mistet førerkortet for uforsvarlig kjøring, en bil ble avskiltet og en sjåfør fikk forenklet forelegg for å ha hatt for mange passasjerer i bilen.

Det er ikke meldt om branner på Notodden i natt, men noen satte fyr på to bildekk inne i Slåttekåstunnelen mellom Ulefoss og Gvarv. I følge operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt vet de ikke om dette kan settes i sammenheng med aksjonene på Notodden.