NRK Meny
Normal

Frp er mest kjent i Telemark

Nesten ingen har hørt om Arbeiderpartiets Gunn Olsen.

Frp's stortingspolitikere fra Telemark, er langt mer kjent enn alle de andre stortingsrepresentantene fra fylket.

Frp er mest kjent

Ei spørrerunde som NRK har gjort, viser at Bård Hoksrud er den klart mest profilerte stortingsrepresentanten i Telemark. Det er i disse dager at partiene skal nominere hvem som får representere partiene og fylket de neste fire årene.

Kåre Fostervoll og Bård Hoksrud

Kåre Fostervold og Bård Hoksrud har folk hørt om. Her ved en aksjon i forrige uke.

Foto: Kurt Inge Dale / NRK

Av de NRK snakket med i Porsgrunn var det spesielt fremskrittspartiets Bård Hoksruds navn som gikk igjen. Han og partikollega Kåre Fostervold ble nevnt langt flere ganger enn de fire andre stortingsrepresentantene i fylket.

Tilfeldig

Høyres Kari Lise Holmberg og Gunn Olsen fra Arbeiderpartiet var det færre som nevnte. Det var kun en av de tretti spurte som husket navnet på arbeiderpartiets Gunn Olsen.

Gunn Olsen

Stortingsrepresentant Gunn Olsen tror det er tilfeldig at bare en av tretti husket navnet hennes.

Foto: Scanpix

- Generelt så synes jeg det er ganske dårlig. Veldig mange folk kjenner ikke navnet på sine stortingspolitikere. Det er nok litt tilfeldig at noen politikere blir nevnt, framfor andre, sier Olsen.

  • Vant 5-3

    Notodden slo Fredrikstad 5-3 hjemme lørdag kveld og rykker opp til 1. divisjon. FFK rykker ned til 2. divisjon etter tapet.

  • Notodden leder

    Notodden leder 4-0 over Fredrikstad etter at Erland Hustad skåret for hjemmelaget etter syv minutter, og Steffen Jenssen la på til 2-0 etter 22 minutter. Martin Holmen økte til 3-0 bare to minutter senere. Amani Dickson Mbedule økte ledelsen til 4-0 etter 28 minutter.

  • Mann anmeldt for bæring av kniv

    En mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Porsgrunn. Ifølge politiet hadde mannen også noe narkotika på seg.