NRK Meny
Normal

Frode Johnsen utelukker ikke flere år i Odd

SKIEN (NRK): Frode Johnsen hadde først bestemt seg for å legge opp. I dag var han tilbake på trening med Odd.

Created by InfoDispatcher

Frode Johnsen har ennå ikke skrevet ny kontrakt med Odd, men det kommer til å skje en av de kommende dagene.

Får konkurranse

Kontrakten varer i ett år, men 40-åringen vil ikke slå fast at dette er hans siste sesong i Odd.

– Det har jeg ikke tatt noen avgjørelse på. Jeg synes fortsatt at det er veldig moro å spille fotball, sier veteranen som fyller 41 år før Odd spiller årets første seriekamp mot Molde den 6. april.

Olivier Occean klar for Odd

Olivier Occean blir i år Frode Johnsens konkurrent om spissplassen i Odd.

Foto: Lars Tore Enresen

I løpet av tre måneder skal han overbevise trener Dag-Eilev Fagermo om at han fortsatt bør være førstevalget som spiss i Odd. I år får han konkurranse av canadieren Olivier Occean, som skrev ny kontrakt med Odd i går.

Ingen løfter fra Fagermo

Frode Johnsen hilste på Olivier Occean på dagens trening, der spillerne ble testet både på styrke og utholdenhet.

– Jeg vet ikke om han slo meg på testene, men det får vi sikkert vite i morgen. Uansett satser jeg selvfølgelig på å beholde plassen min.

Dag-Eiliv Fagermo

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er glad for at Frode Johnsen fortsetter, men vil ikke love at han blir førstevalg på spissplassen i år.

Foto: Lars Tore Endresen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sier det er åpent hvem av spissene som starter mot Molde, og han vil ikke love bort plassen til Frode Johnsen.

– Dersom begge to holder seg skadefrie blir det spennende å se hvem som ligger best an i april. Det er jeg også spent på, sier Odd-treneren.

Les også: Frode Johnsen tar én sesong til

 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.

 • Skadd i alpinbakken på Gautefall

  Ein dansk turist er fløyet til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter å ha falt i alpinanlegget på Gautefall. – Eg kan ikkje seie noko om skadeomfanget til mannen, seier vaktleiar Jørn Kristensen i Drangedal Røde Kors til Varden.