NRK Meny

Fremdeles siktet etter dødsfall

Siktelsen opprettholdes for de fire mennene fra Skien, som er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Tidligere i ettermiddag meldte fylkesavisene at den 60 år gamle mannen som ble funnet død på Skotfoss mandag kveld, døde en naturlig død. Politiadvokat Jon Borgen sier til NRK at dette er feil. Ifølge Borgen har den foreløbige obduksjonsrapporten ikke klart å slå fast hva mannen døde av.

 • Fire til sjukehus etter kollisjon

  Fire personar er sendt til sjukehus etter ein kollisjon på fylkesveg 37 på Bolkesjø. Ulukka skjedde under ei forbikøyring, og politiet har beslaglagt førarkortet til ein av sjåførane. Tre bilar var involvert i ulukka. Vegen er stengt på ulukkesstaden.

 • Trafikkulykke på fylkesvei 37

  To biler har kollidert front mot front på fylkesvei 37 ved Bolkesjø. Nødetatene er på vei.

 • Galeiveiodden stengt

  På grunn av vannlekkasje vil Galeioddveien i Kragerø bli stengt 150 meter øst for Øybrua fra onsdag 21. februar klokka 10 til fredag 23. februar klokka 15.

 • Skiulukker i vinterferien

  Telemark Raude Kross har henta ut fleire skadde skiløparar den første helga i vinterferien. I Drangedal har Raude Kross henta ut ein skiløpar og ein person som blei skadd i ei akeulukke. Det har og vore mindre ulukke på Blefjell og på Skinnarbu, opplyser Bjørn Sodeland i Telemark Raude Kross.