NRK Meny
Normal

Fredrik Semb satser videre i Odd

Fredrik Semb, et av Odds største talenter, skal spille i skiensklubben ut 2015. – Jeg har skikkelig trua på det vi holder på med i Odd, sier 23-åringen til NRK.

Fredrik Semb

Fredrik Semb Berge sier han gjerne vil til en større liga, men at han vil oppnå enda mer med Odd først. Her fra U21-landslaget i fjor.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Både midtstopperen selv, og klubben, sier de er veldig fornøyd med signeringen.

– Vi har holdt på en stund med denne avtalen, og jeg tror begge parter nå er tilfreds, sier Fredrik Semb på video fra La Mange på Odds egne hjemmesider.

Vil kapre plass på landslaget

– Hva er målsettingen de to neste sesongene?

– Jeg vil bli bedre på alt, både på Odd og landslaget. Jeg vil kapre en fast plass på landslaget, sier Semb, som dermed er svært tydelig på at han ønsker å bli Brede Hangelands makker på fotballbanen.

Flere nyheter om Odd:

Drømmer om større liga

23-åringen sier til NRK at han ønsker å spille i en større liga senere, men at det passer med to år til i Odd.

– Jeg kan utvikle meg mye i denne klubben, og tror på det vi holder på med. Det blir moro fremover, og jeg håper vi kan få ut potensial vårt, som er ganske stort, sier Semb, morgenen etter signeringen på La Manga.

Fredrik spilte barneårene i Storm, før han som 15 åring kom til Odd i 2005.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.