NRK Meny
Normal

Fredrik Semb Berge tilbake i Odd

SKIEN (NRK): Dag-Eilev Fagermo og resten av trenerteamet i Odd presenterte en gammel kjenning som ny spiller på en pressekonferansen i dag.

Fredrik Semb Berge tilbake i Odd

TILBAKE: Fredrik Semb Berge er godt fornøyd med å vende nesa tilbake til Skien for å spille i gamleklubben Odd. Her på mandagens pressekonferanse sammen med trener Dag-Eilev Fagermo (t.v.) og direktør i Odd, Einar Håndlykken (t.h.)

Foto: Marie Roksund / NRK

Den nye spilleren er Fredrik Semb Berge. 25-åringen har signert en
treårskontrakt med gamleklubben.

– Jeg føler jeg har blitt en bedre person og en bedre fotballspiller den tiden jeg har vært borte. Nå gleder jeg meg til å dra til La Manga med Odd, sier han.

– Det har vært en overgangssum. Den kommer vi naturligvis ikke til å fortelle om, sa Odd-leder Håndlykken og bekreftet samtidig at klubben har fått sponsorhjelp.

Les også:

Glad Semb Berge

Semb Berge gleder seg over å få spille i Skien igjen.

Fredrik Semb Berge (og Einar Håndlykken)

VENDER HJEM: Det var en blid Fredrik Semb Berge som møtte pressen på Odd-stadion i Skien mandag morgen.

Foto: Marie Roksund / NRK

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg føler dette er veldig riktig for min karriere nå, og jeg føler at jeg har mye å gi, sa hovedpersonen.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo jubler over klubbens siste tilvekst.

– Fredrik er en av de beste spillerne vi har hatt, i hvert fall så lenge jeg har vært her. Han er den perfekte Odd-spilleren, sa han.

– Vi solgte han til utlandet da han var på sitt beste. Noen ganger er det ikke alltid sånt lykkes. Det betyr at vi nå får han tilbake i ung alder, tilføyde han.

Perfekt overgang

Fagermo nøler ikke med å kalle signeringen av Semb Berge helt perfekt.

– Han er av de beste i Norge, telemarking, lokal gutt og Odd-produkt. Det er vanskelig å få noen bedre overgang enn dette, sa han og tilføyde: De kvalitetene Fredrik har trenger vi defensivt. Den tiden han har vært borte, har vi sluppet inn flere mål enn da han var her.

Berge står bokført med tre landskamper for Norge. Odd-trener Fagermo tror Berge er tilbake på landslaget i løpet av ett år.

– Ja, det tror jeg. Det er det stor sjanse for. Han har kvaliteter som få andre midtstoppere har, sa Fagermo mandag.