NRK Meny
Normal

Aldri en fredag uten....

...var det noen som sa en gang om Norge Rundt, men ei heller en fredag uten Fredagspanelet. Hør det om igjen her.

Kristoffer Skaate, Grete Biberg Nord og Kristian Ihle Hanto

Kristoffer Skaate, Grete Biberg Nord og Kristian Ihle Hanto var med på å sette fredagsstemningen i Telemarksendinga denne fredagen.

Foto: Kristin Rivrud Møller / NRK

Fredagens panel besto av Kristoffer Skaate, adjunkt fra Skien, Kristian Ihle Hanto, lærer på Høyskolen i Telemark og Grete Biberg Nord, Porsgrunn.

 • Som lyn fra klar himmel

  Tinn kommune fikk beskjed fra UDI om at asylmottaket på Mandheimen skal legges ned bare 15 minutter før neste års budsjett skulle behandles. Det forteller ordfører Bjørn Sverre Birkeland. Nedleggelsen får store konsekvenser for kommuneøkonomien og budsjettmøtet ble utsatt i en uke.

  Bjørn Sverre Birkeland
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Trailere står fast

  Flere trailere står på tvers i vegbanen på E134 mellom Åmot og Høydalsmo. Det er ikke meldt om personskade, men det skal være svært glatt på stedet, melder politiet.

 • Enig om revisor

  Telemark kommunerevisjon blir revisor for den nye regionen når Telemark og Vestfold blir slått sammen. Det ble bestemt på et felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag.

 • Legger ned Mandheimen

  Mandheimen asylmottak på Rjukan blir lagt ned. Formannskapet i Tinn fikk beskjeden fra UDI rett før sitt budsjettmøte i dag. Det har konsekvenser for skole, barnehage og helse. Formannskapet har derfor utsatt budsjettbehandlingene i en uke.

  Mandheimen på Rjukan
  Foto: Per Berntsen/Riksantikvaren