NRK Meny

Framdrift Lifjell rundt

Det er ingen store hinder for en sammenslåing av de seks kommunene rundt Lifjell, viser en fersk rapport bestilt av de seks kommunene Nome, Sauherad, Bø, Hjartdal, Seljord og Notodden. Ordførerne i kommunene er enige i at forstudierapporten gir et utgangspunkt for å jobbe videre med kommunesammenslåing, og kommunestyrene i de seks kommunene skal behandle saken 29. januar.

 • Tildelt Nidarosprisen

  Gisle Roksund fra Skien er tildelt Nidarosprisen for sin store innsats som allmennmedisiner. Det skriver Dagensmedisin. I begrunnelsen ble det sagt at Roksund er like allsidig som faget selv, og at han startet med samhandling før ordet var funnet opp.

  Gisle Roksund
  Foto: Stine Hansen Bakkebø
 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.