NRK Meny
Normal

Kroatiske hooligans lagde bråk på kaia

LANGESUND (NRK): Politiet rykket ut til ferjeterminalen i Langesund i ettermiddag etter melding om kroatiske fotballfans som lagde bråk.

Kaia i Langesund

URO: Fotballsupporterne dukket opp på kaia i Langesund i dag for å ta båten. De begynte å krangle med en vekter da de ble nektet adgang om bord.

Foto: Lise Marit Syftestad / NRK

De kroatiske fotballsupporterne kom med ferja i går. De hadde da laget bråk om bord og ble nektet tur tilbake. Supporterne har vært på kamp i Drammen og dukket i dag opp igjen på kaia i Langesund. Da de ikke kom med båten, begynte de å krangle med en vekter.

Supporterne forlot kaia i to biler da de skjønte at de ikke kom med ferja. Politiet rykket ut og fikk til slutt stoppet bilene på Grasmyr i Bamble..

– Vi har fått stanset dem og kommer til å notere ned navn og nummer og ta med oss det videre. Dette er folk som ikke er ønsket på norske fotballarenaer, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund i Telemark politidistrikt.

Rundt 15 fotballsupportere ble stanset av politiet. Etter en prat, fikk de til slutt lov til å kjøre videre.

Laster kart, vennligst vent...

Bråkete fotballsupportere lagde kvalm på kaia i Langesund.

 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.

 • Laster Twitter-innhold
 • Øver på et en kanalbåt synker

  I dag øver nødetatene i Telemark. Det skal øves på at en kanalbåt synker. Det vil bli utrykningskjøring i og nær Ulefoss. Det kommer også til å bli brukt farget markørrøyk i øvelsen.

  Øvelse i Lunde
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK