NRK Meny
Normal

Værmeldingen: Fortsatt snø i vente

Den som er lei snø og kuldegrader, må nok holde ut litt til. Det er nemlig mer snøfall på gang de nærmeste dagene.

Snøfall

Noen liker kulden og snøfallet bedre enn andre. Uansett, det gjelder å være forberedt på at den kalde vinteren vil holde seg i Telemark også i de nærmeste dagene.

Etter noen varme juleuker har den kalde vinteren erobret Telemark. Det snør og snør, noe blant annet innbyggerene i Kragerø har fått erfare.

Og kulden ser ut til å holde seg videre, i første omgang inn i den kommende helgen.

Dermed gjelder det fortsatt å ta på seg de varme ytterklærne, finne frem snøskufferen eller holde seg under et varme pledd innendørs.

Se værmelding:

Metereolog Terje Alsvik Walløe

Her er værvarselet for Buskerud, Telemark og Vestfold onsdag 29. januar.

 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.