NRK Meny
Normal

Værmeldingen: Fortsatt snø i vente

Den som er lei snø og kuldegrader, må nok holde ut litt til. Det er nemlig mer snøfall på gang de nærmeste dagene.

Snøfall

Noen liker kulden og snøfallet bedre enn andre. Uansett, det gjelder å være forberedt på at den kalde vinteren vil holde seg i Telemark også i de nærmeste dagene.

Etter noen varme juleuker har den kalde vinteren erobret Telemark. Det snør og snør, noe blant annet innbyggerene i Kragerø har fått erfare.

Og kulden ser ut til å holde seg videre, i første omgang inn i den kommende helgen.

Dermed gjelder det fortsatt å ta på seg de varme ytterklærne, finne frem snøskufferen eller holde seg under et varme pledd innendørs.

Se værmelding:

Metereolog Terje Alsvik Walløe

Her er værvarselet for Buskerud, Telemark og Vestfold onsdag 29. januar.

 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold
 • Kommer ikke til å stanse arbeidet

  Kulturminneavdelinga i Telemark fylkeskommune kommer ikke til å stanse arbeidet med å bygge nye Østre Porsgrunn kirke. Det skriver Eystein M. Andersen i ett svar til Grenland politistasjon som etterforsker anmeldelsen for brudd på kulturminneloven.

 • Ny eiendomssjef i Porsgrunn

  Ole Henrik Lia er ansatt som ny eiendomssjef i Porsgrunn kommune. Lia blir leder for 140 ansatte i bygg og eiendomsdrift, med et netto driftsbudsjett på rundt 125 millioner kroner. Lia vil derfor trekke seg fra politikken, melder PD.

  Ole Henrik Lia
  Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK
 • Befolkningsvekst på 427 i Telemark

  Telemark vil ha en befolkningsvekst på 427 personer i 2017. Det viser beregninger fra Statitistisk Sentralbyrå. Notodden har størst nedgang på 63 personer. Skien har høyest vekst med 278 personer, og Bø med 236 personer.