NRK Meny
Normal

Værmeldingen: Fortsatt snø i vente

Den som er lei snø og kuldegrader, må nok holde ut litt til. Det er nemlig mer snøfall på gang de nærmeste dagene.

Snøfall

Noen liker kulden og snøfallet bedre enn andre. Uansett, det gjelder å være forberedt på at den kalde vinteren vil holde seg i Telemark også i de nærmeste dagene.

Etter noen varme juleuker har den kalde vinteren erobret Telemark. Det snør og snør, noe blant annet innbyggerene i Kragerø har fått erfare.

Og kulden ser ut til å holde seg videre, i første omgang inn i den kommende helgen.

Dermed gjelder det fortsatt å ta på seg de varme ytterklærne, finne frem snøskufferen eller holde seg under et varme pledd innendørs.

Se værmelding:

Metereolog Terje Alsvik Walløe

Her er værvarselet for Buskerud, Telemark og Vestfold onsdag 29. januar.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK