NRK Meny
Normal

Første dag for sommervikarene

Mandag begynte 31 nyutdannede politistudenter i sommerjobb i Telemark politidistrikt. For 24 år gamle Christoffer Fjeldstad, var det guttedrømmen som ble oppfylt.

31 politistudenter begynte i dag i sommerjobb i Telemark politidistrikt.

– Jeg er ganske spent, nå skal jeg ut i felten og alt kan skje allerede første dagen, så jeg kjenner litt puls, sier Christoffer Fjeldstad fra Sandefjord.

Han er en av 31 nyutdanna politistudenter som begynte i sommerjobb i Telemark politidistrikt i dag. De kommer fra hele landet, etter tre års utdannelse på Politihøgskolen går de ut på et jobbmarked der det ikke er plass til alle.

Ble tatt imot av sjefen

Politimester i Telemark, Rita Kilvær, tok sommervikarene imot, og fortalte dem om distriktene de skal til.

– På E-134 må du være årvåken på trafikk, og med tanke på vinningskriminelle som bruker den ruta der. Du får nok en veldig givende og interessant tjeneste i Vinje, sier Kilvær til Fjeldstad.

I dag var det guttedrømmen til Christoffer Fjeldstad som gikk oppfyllelse.

– Det er veldig rart å stå her nå, med en stjerne på skulderen. Nå er jeg ferdig med skolebenken, og nå er det ut i det virkelige liv, sier Fjeldstad.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.

 • Her kan du se Østafjells 18.50

  Østafjells 18:50