NRK Meny

Foreslår rabatter for Bypakka

Skiensordfører Hedda Foss Five vil ha rabattordninger for grupper som kommer uheldig ut med Bypakke Grenland. Hun vil også undersøke om bilister uten bombrikke kan benytte timesregelen. Helge Salvesen i Statens vegvesen sier til TA at det kan bli både vanskelig og dyrere å gi rabatten også til dem som ikke har brikke.

Hedda Foss Five
Foto: Tom Andersen / NRK
 • Opning av Kontaktsenter

  I dag er det opning av Evangeliesenterets Kontaktsenter i Porsgrunn. Dei overtek ansvar frå Foreininga Grenland Rusomsorg, som i fem år har drive matutdeling og kontaktkafé. Éin tilsett og 15 frivillige skal hjelpe rusavhengige i Porsgrunn.

 • Stabil, kald vinter til over påske

  Den siste seksukersprognosen viser at vi får en stabil, kald værtype til over påske. Det skriver VG. De siste ukene har nye prognoser bekreftet dette. Endringen er at det ser ut til å bli kaldere – særlig i starten av månedsskiftet februar-mars.

  Frossen natur
  Foto: @bybrita / Instagram
 • Funn av stolen motorsykkel

  Det er funne ein uregistrert motorsykkel i Brentåsvegen i Brevik som stammar frå eit grovt tjuveri i same område. Motorsykkelen er levert attende til eigaren. Politiet ber om tips.

 • Meld ifrå om iskøyring

  Politiet i Bamble oppmodar folk til å seia ifrå om dei ser at det blir køyrd bil på islagde vatn. Tidleg i februar i år døydde ein 17 år gamal gut i ei ATV-ulykke på Ringsjøvatnet i Bamble, og politiet seier at slik køyring er meir vanleg enn dei fyrst trudde.