NRK Meny
Normal

Odd tapte for Vålerenga

Odd presset på mot slutten, men tapte kampen mot Vålerenga på hjemmebane 2-1.

Eliteserien i fotball 2016.

Rafik Zekhnini blei matchvinner mot Vålerenga på Ullevaal tidligere i år.

Foto: S¯rb¯, Krister, Sørbø, Krister / NTB scanpix

Første omgang var jevnspilt og relativt sjansefattig, men like før pause sendte Mohammed Abdellaoue Vålerenga i føringen med et brassespark.

Odd utliknet ved Espen Ruud på et frispark like etter pause, men etter en drøy time scoret Abdellaoue sitt andre for dagen, og sendte Vålerenga i føringen på nytt.

Dag-Eilev Fagermo

Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med Odd-lagets prestasjon mot Vålerenga.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Mangler intensitet

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med eget lag etter kampen.

– Vi har for lite intensitet i spillet vårt. Det går for tregt, og vi klarer ikke skape like store sjanser som Vålerenga, sa han til tv2.

Selv om Odd trykket på for en utlikning mot slutten av kampen, var ikke tapet ufortjent, mente Fagermo.

– Sondre Rossbach redder oss flere ganger. Han står en bra kamp, og når vi ikke er like gode i andre enden av banen blir det for få mål.

Fortsatt på andreplass

Til tross for tap i dag er Odd fortsatt på andreplass i eliteserien. Men det er tett, bare to poeng skiller ned til Sarpsborg-08 som er nummer 6.

For Vålerenga sin del gjorde kveldens seier at laget definitivt er ute av nedrykksstriden. Laget har nå fem seire på de seks siste kampene, og er 10 poeng bak Odd og Haugesund på medaljeplass, til tross for en elendig sesongstart.

 • Starter sjakksendinger på nett

  Brødrene Kjetil og Espen Lie fra Porsgrunn starter sjakksendinger på nett. I kveld starter de opp sin egen kanal på nettstedet Twitch. Det hele skal foregå på norsk, og anledningen er kandidatturneringen der Carlsens VM-motstander avgjøres i løpet av 10 dager.

  Kjetil Lie
  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix
 • Går ut som nummer 38

  Magnus Krog frå Høydalsmo hamna på 38.-plass i hopprennet i verdscupen i Klingenthal i Tyskland. Dermed går han ut tre minutt og ti sekund etter tyske Fabian Riessle. Langrennsdelen startar 13.45, og blir sendt direkte her.

 • Skal diskutere skule og energi

  I helga held Telemark Ap sitt årsmøte i Vrådal. Heildagsskule og EU sitt energisamarbeid er to av hovudsakene på årsmøtet, seier fylkesleiar Terje Aasland. Han vil også gjera greie for kvifor Ap vil stemme for mistillit til justisminister Listhaug.

  Terje Aasland (Ap) står foran en rød vegg
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix