NRK Meny
Normal

Odd tapte for Vålerenga

Odd presset på mot slutten, men tapte kampen mot Vålerenga på hjemmebane 2-1.

Eliteserien i fotball 2016.

Rafik Zekhnini blei matchvinner mot Vålerenga på Ullevaal tidligere i år.

Foto: S¯rb¯, Krister, Sørbø, Krister / NTB scanpix

Første omgang var jevnspilt og relativt sjansefattig, men like før pause sendte Mohammed Abdellaoue Vålerenga i føringen med et brassespark.

Odd utliknet ved Espen Ruud på et frispark like etter pause, men etter en drøy time scoret Abdellaoue sitt andre for dagen, og sendte Vålerenga i føringen på nytt.

Dag-Eilev Fagermo

Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med Odd-lagets prestasjon mot Vålerenga.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Mangler intensitet

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med eget lag etter kampen.

– Vi har for lite intensitet i spillet vårt. Det går for tregt, og vi klarer ikke skape like store sjanser som Vålerenga, sa han til tv2.

Selv om Odd trykket på for en utlikning mot slutten av kampen, var ikke tapet ufortjent, mente Fagermo.

– Sondre Rossbach redder oss flere ganger. Han står en bra kamp, og når vi ikke er like gode i andre enden av banen blir det for få mål.

Fortsatt på andreplass

Til tross for tap i dag er Odd fortsatt på andreplass i eliteserien. Men det er tett, bare to poeng skiller ned til Sarpsborg-08 som er nummer 6.

For Vålerenga sin del gjorde kveldens seier at laget definitivt er ute av nedrykksstriden. Laget har nå fem seire på de seks siste kampene, og er 10 poeng bak Odd og Haugesund på medaljeplass, til tross for en elendig sesongstart.

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.

 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.