NRK Meny
Normal

Odd tapte for Vålerenga

Odd presset på mot slutten, men tapte kampen mot Vålerenga på hjemmebane 2-1.

Eliteserien i fotball 2016.

Rafik Zekhnini blei matchvinner mot Vålerenga på Ullevaal tidligere i år.

Foto: S¯rb¯, Krister, Sørbø, Krister / NTB scanpix

Første omgang var jevnspilt og relativt sjansefattig, men like før pause sendte Mohammed Abdellaoue Vålerenga i føringen med et brassespark.

Odd utliknet ved Espen Ruud på et frispark like etter pause, men etter en drøy time scoret Abdellaoue sitt andre for dagen, og sendte Vålerenga i føringen på nytt.

Dag-Eilev Fagermo

Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med Odd-lagets prestasjon mot Vålerenga.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Mangler intensitet

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd med eget lag etter kampen.

– Vi har for lite intensitet i spillet vårt. Det går for tregt, og vi klarer ikke skape like store sjanser som Vålerenga, sa han til tv2.

Selv om Odd trykket på for en utlikning mot slutten av kampen, var ikke tapet ufortjent, mente Fagermo.

– Sondre Rossbach redder oss flere ganger. Han står en bra kamp, og når vi ikke er like gode i andre enden av banen blir det for få mål.

Fortsatt på andreplass

Til tross for tap i dag er Odd fortsatt på andreplass i eliteserien. Men det er tett, bare to poeng skiller ned til Sarpsborg-08 som er nummer 6.

For Vålerenga sin del gjorde kveldens seier at laget definitivt er ute av nedrykksstriden. Laget har nå fem seire på de seks siste kampene, og er 10 poeng bak Odd og Haugesund på medaljeplass, til tross for en elendig sesongstart.

 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold