NRK Meny
Normal

Følg Odd- Sogndal direkte her

Seier i kveldens kamp kan sikre Odd medalje fra årets Eliteserie.

Jone Samuelsen

TILBAKEBLIKK: Her scorer Jone Samuelsen 0–1 målet mot Sogndal i 2014. Vinner Odd i dag, kan de sikre seg medalje.

Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

I kveld klokken 18.00 tar Odd imot Sogndal på Skagerak Arena.

Sist Odd møtte Sogndal denne sesongen var på Fosshaugane Campus i Sogndal 20. april. Kampen endte 0-1 i favør Odd, etter scoring fra Jone Samuelsen.

Odd har ikke vunnet på hjemmebane mot Sogndal siden 2011.

Les også: Bakke vil sikre plassen mot Odd

Hvis Odd vinner kveldens kamp vil de ligge være sikret medalje i årets Eliteserie.

Før kveldens kamp ligger Odd og Brann helt likt på tabellen med 48 poeng, men Brann ligger hakket over Odd grunnet en bedre målforskjell. Brann møter Start på bortebane i kveld til samme tid, og resultatene etter kveldens kamper kan ha stor innvirkning på medaljekampen om sølvet.

Forventer en fullsatt arena

Søndag klokka 16.00 var det solgt 9.700 billetter til kveldens kamp. Billettsjef Kristan Hauge forteller til Varden at de har besluttet å åpne to nye felt, øverst på Sparebank1- tribunen for å kunne ta imot alle som ønsker å heie Odd frem til seier.

Odd fotballklubb skriver på sine nettsider at de forventer en nærmest utsolgt Skagerak Arena, før kveldens oppgjør mot Sogndal.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Fiska i elv med fiskeforbod

  Det er sett folk som fiska i Herregårdselva på Nystrand i Porsgrunn. Der er det totalforbod mot fisking. Miljørådgjevar i Porsgrunn har denne og andre små elver under oppsikt nå i gytetida for laks og sjøaure. Fiskarane vart kontrollerte av politiet.

 • Klissvåt helg i vente

  Det ligger an til en klissvåt helg på Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det vil komme to lavtrykk over Telemark, som vil gi mellom 70 og 150 millimeter regn de våteste stedene.

  Laster Twitter-innhold
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk