NRK Meny
Normal

Følg Odd- Sogndal direkte her

Seier i kveldens kamp kan sikre Odd medalje fra årets Eliteserie.

Jone Samuelsen

TILBAKEBLIKK: Her scorer Jone Samuelsen 0–1 målet mot Sogndal i 2014. Vinner Odd i dag, kan de sikre seg medalje.

Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

I kveld klokken 18.00 tar Odd imot Sogndal på Skagerak Arena.

Sist Odd møtte Sogndal denne sesongen var på Fosshaugane Campus i Sogndal 20. april. Kampen endte 0-1 i favør Odd, etter scoring fra Jone Samuelsen.

Odd har ikke vunnet på hjemmebane mot Sogndal siden 2011.

Les også: Bakke vil sikre plassen mot Odd

Hvis Odd vinner kveldens kamp vil de ligge være sikret medalje i årets Eliteserie.

Før kveldens kamp ligger Odd og Brann helt likt på tabellen med 48 poeng, men Brann ligger hakket over Odd grunnet en bedre målforskjell. Brann møter Start på bortebane i kveld til samme tid, og resultatene etter kveldens kamper kan ha stor innvirkning på medaljekampen om sølvet.

Forventer en fullsatt arena

Søndag klokka 16.00 var det solgt 9.700 billetter til kveldens kamp. Billettsjef Kristan Hauge forteller til Varden at de har besluttet å åpne to nye felt, øverst på Sparebank1- tribunen for å kunne ta imot alle som ønsker å heie Odd frem til seier.

Odd fotballklubb skriver på sine nettsider at de forventer en nærmest utsolgt Skagerak Arena, før kveldens oppgjør mot Sogndal.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Fikk Spellemannsprisen

  Anne Hytta fra Sauland i Hjartdal kommune fikk Spellemannsprisen i kategorien Folkemusikk/tradisjonsmusikk for 2017. Hytta har gått i hardingfeleopplæring hos blant andre Einar Løndal og Knut Buen. Hun fikk prisen for soloalbumet "Strimur".

  Anne Hytta
  Foto: Mona Møllebakken
 • 21 bøter

  Politiet i Telemark har hatt fartskontroll i Gransherad i dag. Resultatet ble 21 forelegg for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 72 kilometer i timen, i 50 sonen. En fører ble anmeldt.

  Fartskontroll
  Foto: Jan-Erik Wilthil / NRK
 • Vil kaste ut Bombemann

  Borettslaget vil kaste ut mannen som er siktet for å oppbevare store mengder farlig sprengstoff i leiligheten sin. Det bekrefter advokat Ole Revhaug, som er engasjert av borettslaget på Vallemyrene, til Varden.

 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.