NRK Meny
Normal

Følg Odd- Sogndal direkte her

Seier i kveldens kamp kan sikre Odd medalje fra årets Eliteserie.

Jone Samuelsen

TILBAKEBLIKK: Her scorer Jone Samuelsen 0–1 målet mot Sogndal i 2014. Vinner Odd i dag, kan de sikre seg medalje.

Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

I kveld klokken 18.00 tar Odd imot Sogndal på Skagerak Arena.

Sist Odd møtte Sogndal denne sesongen var på Fosshaugane Campus i Sogndal 20. april. Kampen endte 0-1 i favør Odd, etter scoring fra Jone Samuelsen.

Odd har ikke vunnet på hjemmebane mot Sogndal siden 2011.

Les også: Bakke vil sikre plassen mot Odd

Hvis Odd vinner kveldens kamp vil de ligge være sikret medalje i årets Eliteserie.

Før kveldens kamp ligger Odd og Brann helt likt på tabellen med 48 poeng, men Brann ligger hakket over Odd grunnet en bedre målforskjell. Brann møter Start på bortebane i kveld til samme tid, og resultatene etter kveldens kamper kan ha stor innvirkning på medaljekampen om sølvet.

Forventer en fullsatt arena

Søndag klokka 16.00 var det solgt 9.700 billetter til kveldens kamp. Billettsjef Kristan Hauge forteller til Varden at de har besluttet å åpne to nye felt, øverst på Sparebank1- tribunen for å kunne ta imot alle som ønsker å heie Odd frem til seier.

Odd fotballklubb skriver på sine nettsider at de forventer en nærmest utsolgt Skagerak Arena, før kveldens oppgjør mot Sogndal.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.