Odd videre i europacupen

MARIEHAMN (NRK): Odd er videre i europacupen etter 3-1 seier sammenlagt mot IFK Mariehamn.

Bentley scoring

UTLIKNING: Bentley utliknet til 1-1 for Odd, til vill jubel for medspillerne.

Kampen i Åland endte 1-1.

Bentley utliknet for Odd etter 77 minutters spill. Odd er med det videre i Europacupen.

1-1 scoringen var et nydelig langskudd rett i krysset fra 25 meter.

Det betyr at IFK Mariehamn må score 3 ganger for å nekte Odd å gå videre, Stillingen sammenlagt er 3–1 til Odd.

Bentley ble byttet inn for Rafik Zekhnini i andre omgang, og brukte omtrent 10 minutter på å skape balanse i regnskapet på Åland.

IFK Mariehamn-Odd

Odd har kjempet seg inn i kampen, og har mye ball etter at IFK Mariehamn tok ledelsen tidlig i 1. omgang.

IFK Mariehamn tok ledelsen

Målet kom etter en corner, målscorer for IFK Mariehamn var Philip Mantilla.

Odd har kjempet seg tilbake og har hatt kommandoen i kampen etter de første 10 minuttene. Etter 30 minutter kom lagets største sjanse, Henrik Kjelsrud Johansen fikk avsluttet alene med keeper, men IFK Mariehamn fikk reddet på streken.

Odd med godt utgangspunkt

Lagene møttes til første kamp i første kvalifiseringsrunde til Europaligaen i Skien torsdag 30. juni. Odd vant kampen 2–0 etter scoringer av Thomas Grøgaard og Olivier Occéan.

Disse elleve starter kampen for Odd: Sondre Rossbach – Espen Ruud, Fredrik Semb Berge, Steffen Hagen, Lars Kristian Eriksen – Oliver Berg, Joakim Våge Nilsen – Ole Jørgen Halvorsen, Henrik Kjelsrud Johansen og Rafik Zekhnini.