NRK Meny

Flere tiltak mot korridorpasienter

Tydeliggjøring av ansvar, gjennomgang av arbeidsprosesser og et bedre elektronisk verktøy for å ha oversikt over belegg. Dette er noen av tingene som skal hindre at det blir korridorpasienter ved Sykehuset Telemark. Det forteller sykehusdirektør Bess Frøyshov. Sykehuset har siden januar i år arbeidet med å få ned antall korridorpasienter.

Bess Frøyshov, direktør Sykehuset Telemark
Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK
 • Skagerak ber om hjelp

  Skagerak Energi brukar helikopter for å kartlegge feil på høgspentnettet etter snøfallet i går. Samstundes oppmodar selskapet kundar med feil på lågspentnettet om å melde frå, slik at selskapet også kan rette desse feila. Klokka 11 i dag hadde selskapet registrert 250 feil i Skien og Siljan.

 • Brøytebil fanga jente i snøhole

  Ei ni år gamal jente blei stengt inne i ei snøhole i Skien i går. Jenta leika i snøhola då ein brøytebil kom forbi og fylte opningen med snø. i fylgje politiet brukte foreldra 30 minuttar på å grave jenta fram.

 • Fotgjengar sendt til sjukehus

  Ein fotgjengar er sendt til sjukehus etter at ho blei påkøyrd på Bølevegen i dag tidleg. Det er uvisst kor omfattande skader den 19 år gamle kvinna har.

 • Fotgjenger påkjørt

  En fotgjenger er påkjørt av en bil på Bølevegen i Skien. Politi og ambulanse er på stedet. Ulykken fører til trafikale problemer i morgenrushet.