NRK Meny
Normal

Flere innbrudd i Grenland

Det har i morgen og formiddag vært flere grove innbrudd i Grenlandsområdet.

Laster kart, vennligst vent...

Det har vært flere innbrudd i Grenland i natt og morgentimene.

– Vi ser foreløpig ikke noen sammenheng mellom de ulike innbruddene, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen til NRK.

Det begynte med et innbrudd i en brukthandel i Vestregate i Porsgrunn, her er et vindu knust, og det er stjålet beltespenner og belter fra butikken.

Like over elleve fikk politiet melding om at det også hadde vært innbrudd og tyveri i Skien. Har var drikkevarer blitt stjålet.

Det har også vært innbrudd i to garasjer i løpet av natten. I Skien er det blitt stjålet elektriske artikler og verktøy, mens i Brevik er det blant annet stjålet en dvd-spiller og en kompressor.

Politet etterforsker sakene utover ettermiddagen.

 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.