NRK Meny

Fjordlineferge innstilt

Fjordline har denne uka innstilt avgangene annenhver dag fra Langesund, Hirtshals, Bergen og Stavanger på grunn av tekniske problemer med ferga Stavangerfjord. Passasjerene får tilbud om andre reisealternativer. Fjordline regner med at Stavangerfjord kommer i rute igjen fra lørdag. Avgangen fra Langesund i ettermiddag med Bergensfjord er i rute.

 • Mistet førerkortet etter ulykke

  En sjåfør har mistet førerkortet etter en ulykke i Meensvegen i Skien lørdag kveld. Fire personer i to biler var involvert i ulykken. Alle fire ble sjekket av lege på stedet.

 • Vold mot dørvakt

  En mann ble satt i arresten etter at han var voldelig mot en dørvakt ved et utested i Bø i natt. Mannen ville heller ikke si hva han het, og blir anmeldt for begge forholdene.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.