NRK Meny
Normal

Flere reddet seg ut fra husbrann

Til sammen fire beboere måtte redde seg ut da huset de bor i begynte å brenne i Kragerø sentrum natt til onsdag.

Laster kart, vennligst vent...

Meldinga om brannen i Løkkebakken i Kragerø kom ved 01.30-tida.

– Det var en beboer i tredje etasje som ble vekket av røykvarsleren. Da han stod opp oppdaget han at stua hans var full av røyk, skriver politiet på Twitter.

Til sammen fire personer fordelt på tre etasjer kom seg ut.

Laster Twitter-innhold

Mye røyk

Kvinnen som bodde i leiligheten der brannen startet var på jobb i natt.

– Brannvesenet fikk slukket brannen etter hvert, men det var fortsatt mye røyk i huset. Beboerne i kjelleren kunne flytte tilbake, men de andre måtte overnatte hos familie, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt til NRK tidlig onsdag morgen.

– Usikkert hvor brannen startet

Aaltvedt forteller videre at politi og brannvesen ennå ikke har funnet ut hvor brannen startet helt nøyaktig.

– Vi skal undersøke dette nærmere i dag. Dette var ikke en stor brann med åpne flammer, men heller en ulmebrann med mye røyk.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.