NRK Meny
Normal

Fikk unnskyldning fra Dorsin

Odd-spiller Herolind Shala ble i dag oppringt av Rosenborgs Mikael Dorsin. – Det er bra gjort av ham å si unnskyld, sier Shala.

Shala snakker om kampen som Odd tapte 0-2.

Herolind Shala snakker om kampen mot Rosenborg som Odd tapte 0-2.

Odds Herolind Shala og Rosenborgs Mikael Dorsin hadde flere tøffe dueller i gårsdagens oppgjør på Lerkendal.

En hendelse i kampen kan nå få konsekvenser for Dorsin.

Les også:

Dommersjefen: – Han skulle hatt rødt kort

Kan bli straffet

– Det er altfor tidlig å si om det vil bli gjort noe fra vår side, men jeg fikk med med hendelsen på tv, sier Knut Fure i påtalenemnda i fotballforbundet.

På tv-bildene ser det ut som Dorsin forsøker å sparke etter Shala i en duell.

Siden dommer Svein Oddvar Moen ikke så hendelsen, har nemda rett til å saken videre til disiplinærutvalget. Det kan i så fall føre til karantene for Dorsin i neste serierunde mot Bodø/Glimt., dersom han blir dømt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Micke Dorsin

Mikael Dorsin kan bli straffet dersom påtalenemnda tar opp saken.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Ferdig med saken

Herolind Shala mener at Dorsin burde fått rødt kort i kampen, men ønsker ikke lenger at saken skal få noe etterspill for svensken. Dorsin bekreftet etter dagens Rosenborg-trening at han tok kontakt med Shala.

– Jeg er ferdig med saken og ønsker bare at vi slår Rosenborg på hjemmebane senere i år, sier Shala, som nok er mer irriert og bitter over at han ikke fikk skåre mål i gårsdagens kamp.

Bare minutter før Odd fikk straffespark ble lagets faste straffeskytter byttet ut. Den straffen hadde han snakket om å ta i tre dager.

Herolind Shala scoret mot Brann

Shala skulle gjerne ha skåret ett nytt straffemål i kampen mot Rosenborg.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB SCANPIX
 • Dieselvarmer ga brannutrykning

  Brannvesenet og politiet rykket ut etter melding om mulig bilbrann ved Down Town i Porsgrunn lørdag formiddag. Røyken som kom fra bilen viste seg å stamme fra bilens dieselvarmer.

 • Vant Gründeridol 2017

  Ungdomsbedriften Lamify UB fra Skien videregående skole vant Gründeridol 2017 i Telemark. 35 ungdomsbedrifter deltok i konkurransen om å ha de beste forretningsideene. Lampifys idé er å kombinere lampe og brannvarsler i ett produkt.

 • Buss på tog på Vestfoldbanen

  Passasjerer på Vestfoldbanen fraktes med buss mellom Drammen og Asker fra lørdag 18. november til mandag 4. desember. Årsaken er arbeid i Lieråstunnelen. Ifølge NSB må passasjerer forvente mer enn 30 minutter lengre reisetid i forhold til rutetabell.

 • Kvalifiserte seg til kvartfinale

  Torgeir Lid Byggland ble nummer ni i sprintprologen under sesongåpningen på Beitostølen. Ånund Lid Byggland 14. raskeste tid og Mikael Gunnulfsen ble nummer 28. De tre er klare for kvartfinalene. Utslagsrundene starter kl. 11.30.