NRK Meny

Fikk halvert straff

En 38 år gammel mann er dømt til fengsel i seks år og tre måneder, for å ha skadet Magne Sigmund Hanssen i Skien, slik at han døde. Sammen med en 32 år gammel mann, ble 38-åringen dømt til 13 års fengsel for drap i tingretten. 38-åringen anket drapsdommen og fikk nå halvert straffen. Den andre mannen trakk sin anke rett før saken kom opp og soner 13 år for drap.

 • Mann drapstruet politiet

  En mann i 20-årene er pågrepet i Bø i Telemark. Han skal først ha slått seg vrang og kranglet med dørvaktene på et utested. Da politiet kom til stedet sparket og spyttet han på en politibetjent. Han skal også ha drapstruet politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Påførte kraniebrudd med hammer

  En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

 • Scoret 32 mål - linkes til Odd

  Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.