NRK Meny
Normal

Festivalsjef: – Beste festival noensinne

Rundt 1800 mennesker besøkte Hagefestivalen på Wrightegaarden i Langesund i løpet av helgen. Festivalsjefen er strålende fornøyd.

Hagefestivalen i Langesund 2015

SUKSESS: Hagefestivalen i Langesund ble en suksess for arrangørene.

Foto: Max Emanuelson

– Det har vært en helt fantastisk helg. Det var 1000 mennesker her på fredag og rundt 800 på lørdag, sier festivalsjef Tom Marius Kittilsen til NRK.

I fjor var det drøyt 800 mennesker som fikk med seg festivalen i havgapet i Langesund. Amerikanske Lissie, Jaa9 og OnklP og AdmiralP var noen av artistene som frontet Hagefestivalen i helgen.

– Dette er den beste Hagefestivalen noensinne. Dette gir vann på mølla, så trolig blir det festival også neste år, sier Kittilsen.

Les også:

Vanskelig å toppe

Festivalsjefen sier at han allerede lørdag tenkte på hvilke artister han kunne tenke seg til festivalen neste år.

– Det er jo alltid så vanskelig å toppe seg selv året etter en suksess, men heldigvis kommer det ofte litt naturlig av seg selv i løpet av året.

Kittilsen skal nå oppsummere årets festival, og se fremover mot neste år.

– Denne helgen har vært helt magisk, sier han.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.