NRK Meny
Normal

Fastklemt etter ulykke

En 67 år gammel mann er kjørt til sykehus etter at bilen han kjørte havnet i fjellveggen og landet på taket på Kalstadsletta i Kragerø i formiddag.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen var alene i bilen da utforkjøringen skjedde.

– Mannen satt fastklemt i bilen, men var ved bevissthet da hjelpemannskapene fikk ham ut. 67-åringen hadde kuttet seg noe på hendene og trolig slått seg i hodet, opplyser operasjonsleder Marit Broby Hynne i Telemark politidistrikt.

Mannen, som er hjemmehørende i Kragerø, ble fraktet til sykehus i ambulanse.

Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 10.50 onsdag formiddag.

 • Ingen alvorlige skadd etter brann

  To personer er kjørt til sykehus etter en husbrann i Åslia på Åfoss. Personene har mulig gått i seg røyk. Politiet opplyser at det ikke er alvorlige skader. Brannen skal ha startet på kjøkkenet, den er slukket og nødetatene har forlatt stedet.

 • Rent drikkevann i Telemark

  De aller fleste vannverk i Mattilsynets region øst har trygt drikkevann. Det viser resultatene fra Mattilsynets tilsyn. Resultatene fra tilsynet viser at de fleste vannverkene har gode rutiner for kontroll med egne drikkevannsbasseng.

 • Sannsynligvis Serie B for Zekhnini

  Rafik Zekhnini sliter tungt i Fiorentina. – Det er 90 prosent sikkert at han havner i Serie B etter jul, sier Fiorentina-ekspert Brandi de Leonardis. Telemarkingen har så godt som ikke vært å se i laget etter et innhopp i seriestarten, skriver NTB.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP
 • Rykker ut til husbrann

  Skien og Porsgrunn brannvesen har rykket ut til melding om husbrann i Åslia på Åfoss i Skien.