NRK Meny
Normal

Far og tre barn funnet i god behold

En far og tre barn, som var meldt savnet ved Lien fjellgård i Seljord, ble funnet i god behold ved 23-tiden fredag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

Familien ble overraska av tåke, men kom i kontakt med politiet på mobil.

Politiet fant familien etter å ha brukt politihund fra området der bilen deres stod parkert.

Politi og Røde Kors deltok i letingen etter de fire i tett tåke og snøvær.

– Vi har kommet fram til området der bilen deres står parkert. Vi vet sånn noenlunde hvor de er, men tåka ligger tett, opplyser operasjonsleder Petter Hovet i Telemark politidistrikt til NTB fredag kveld.

Politiet mente familien befant seg om lag en kilometer fra bilen og fikk kontakt med faren på sms, til tross for ustabilt nettverket i området.

Barna er i alderen ni til femten år. Plutselig tåke skal være årsaken til at de gikk seg bort, opplyser politiet i Telemark fredag kveld.

 • Ikke Porsgrunns ansvar

  Ordfører i Porsgrun, Robin Kåss, sier til NRK at han tar avstand fra Bakkens påstander, og påpeker at kommunen i utgangspunktet ville ha veien et annet sted, og at Porsgrunn ikke er involvert i Statens vegvesens tomtekjøp.

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Porsgrunn må betale

  Tomas Bakken fra Bypartiet i Skien reagerer kraftig på at Porsgrunn kommunes eget parkeringsselskap krever erstatning for utbyggingen av Lilleelvkrysset. Bakken sier til Varden at dette er Porsgrunns eget rot, og at Porsgrunn derfor bør ta regninga.

  Tomas Bakken, leder Bypartiet
  Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK
 • Hjelpeprosjekt virker

  Tallet på jenter som fullfører ungdomsskolen i Nissedals vennskapskommune Tambaga i Mali, øker. Siden 2014 har tallet gått opp fra 20 til 30 prosent, viser tall fra hjelpeorganisasjonen Nor-Sahel.