NRK Meny
Normal

Far og tre barn funnet i god behold

En far og tre barn, som var meldt savnet ved Lien fjellgård i Seljord, ble funnet i god behold ved 23-tiden fredag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

Familien ble overraska av tåke, men kom i kontakt med politiet på mobil.

Politiet fant familien etter å ha brukt politihund fra området der bilen deres stod parkert.

Politi og Røde Kors deltok i letingen etter de fire i tett tåke og snøvær.

– Vi har kommet fram til området der bilen deres står parkert. Vi vet sånn noenlunde hvor de er, men tåka ligger tett, opplyser operasjonsleder Petter Hovet i Telemark politidistrikt til NTB fredag kveld.

Politiet mente familien befant seg om lag en kilometer fra bilen og fikk kontakt med faren på sms, til tross for ustabilt nettverket i området.

Barna er i alderen ni til femten år. Plutselig tåke skal være årsaken til at de gikk seg bort, opplyser politiet i Telemark fredag kveld.

 • Vant på poeng

  Kevin Melhus fra Skien vant sin tredje proffboksekamp på boksestevnet i Fritidsparken i Skien i går kveld. Melhus gikk seksr runder mot polske Darius Skop, og vant til slutt på poeng.

  Kevin Melhus
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Havnet på jordet

  To personer fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt ut på et jorde i Porsgrunn. Personene hadde tidligere på kvelden fått tilsnakk etter å ha sladdet i Porsgrunn sentrum.

 • Kjørte i påvirka tilstand

  En mann i tenåra fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt i påvirka tilstand ved Buer i Skien, melder politiet. Mannen ble tatt med for blodprøve.

 • Kjørte i fylla

  En mann i 20-åra ble stoppet for kjøring i påvirka tilstand ved Eidsbygda i Nome, melder politiet. Mannen ble fratatt førerkortet og ble tatt med for blodprøve.