Død mann funnet på Dyrsku'n

En mann ble i natt funnet død i en bobuss på handels- og landbruksmessa Dyrsku'n i Seljord i Telemark. Dødsfallet skal være mistenkelig.

Dødsfall buss Seljord

Bussen der den avdøde mannen ble funnet sto på en campingplass like ved festivalområdet.

Foto: Theo Aasland Valen

Siste: Det er så langt ingenting som tyder på at den 49-årige mannen fra Agder som ble funnet død på Dyrsku'n i Seljord, er utsatt for noe straffbart.

– Politiet venter på en foreløpig obduksjonsrapport som kan si noe om dødsårsak, sier politiadvokat Vegard Lauvdahl i Sørøst politidistrikt til Varden på søndag.

Like etter midnatt, natt til lørdag dro politi og ambulanse til Dyrsku'n i Seljord etter melding om dødsfall. Nødetaten fant da en 49 år gammel mann død i en bobuss på en campingplass ikke langt fra festivalområdet.

Ifølge Sørøst politidistrikt ble personen funnet klokka 0.33 natt til lørdag. Det var vitner på stedet som tilkalte nødetatene.

– Mannen skal være fra Agder, opplyser Politiadvokat Vegard Lauvdahl.

Området rundt bobussen er sperret av mens etterforskningen pågår.

Mistenkelig

Det var ikke mulig å gjøre rede for dødsårsaken på stedet. Den avdøde mannen ble derfor sendt til obduksjon. Kriminalteknikere vil undersøke stedet i formiddag.

Dødsfallet betegnes som mistenkelig.

– Enhver dødsårsak som ikke kan gjøres rede for betraktes som mistenkelig, sier Laudahl.

Ingen mistenkte

Ingen er foreløpig siktet eller mistenkt i saken.

– En person med tilknytning til vedkommende er satt i drukkenskapsarrest, men skal ikke være mistenkt, sier politiadvokat Vegard Lauvdahl.

Verken denne personen eller andre er siktet eller mistenkt i saken. Politiadvokaten ønsker ikke å svare på om den omkomne har skader som tyder på vold.

Dyrsku'n er Norges største handels- og landbruksmesse. Arrangementet ble åpnet på Seljord fredag og avsluttes søndag. Besøkstallet ligger på over 90.000. Årets arrangement er det 152. i rekken.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...